hvad er arbejdsprincippet for en elektrisk tandbørste?

I princippet findes der to typer elektriske tandbørster: rotation og vibration.
 
1. Princippet for den roterende tandbørste er enkelt, det vil sige, at motoren driver det cirkulære børstehoved til at rotere, hvilket øger friktionseffekten, mens den udfører almindelige børstehandlinger.Den roterende tandbørste er kraftig, renser tandoverfladen meget ren og renser mellemrummet relativt svagt, men den anbefales ikke til langtidsbrug, fordi den er meget slibende for tænderne.
Roterende elektriske tandbørster er opdelt i 360 graders rotation og 90 graders rotation og 30 graders to-gange cyklus rotation, som er velegnet til børn.Menneskets tand er ujævn.Berøringsfladen på det roterende børstehoved skal passe til tandspecifikationerne for effektivt at fjerne tandsnavset.Ellers vil der være mange blinde vinkler.
e1

Vibrerende tandbørster er mere komplicerede, og de er dyrere med hensyn til pris.Vibrerende tandbørster har vibrationsmotoren fra en elektrisk drevet kan få børstehovedet til at producere højfrekvent sving vinkelret på retningen af ​​børstehåndtaget, men svingområdet er meget lille, generelt omkring 5 mm op og ned, og branchens største sving rækkevidde er 6 mm.
Når man børster tænder, kan det højfrekvente svingende børstehoved på den ene side effektivt fuldende arbejdet med at børste tænder, på den anden side kan det overstige 30.000 gange.
Vibrationen i hvert minut får også blandingen af ​​tandpasta og vand i munden til at generere et stort antal små bobler, og trykket, der genereres, når boblerne brister, kan trænge dybt ind i tænderne for at rense snavset.
e2


Indlægstid: 26. november 2022