Hvad er demonterings- og vedligeholdelsesmetoden for en elektrisk tandbørste?

Hvis den elektriske tandbørste bruges i længere tid, kan den blive beskadiget.Hvordan adskiller og reparerer man den elektriske tandbørste?Demontering og vedligeholdelsesmetoder for elektrisk tandbørste er som følger:

1. Stik op fra bunden af ​​den elektriske tandbørste, brug en flad kniv til at indsætte i opladningsporten på tandbørstebunden, og træk den ud, mens du drejer den til venstre, så tandbørstens tætningsdæksel trækkes ud.

3

2. Generelt vil der være en fast skrue i bunden.Når du har skruet det af, kan du åbne bagdækslet og trække de indvendige komponenter af tandbørsten ud.Eller fjern tandbørstehovedet, tryk det ned, så kommer det ud.

3. Hvis jo mere du trykker ned på børstehovedet, jo svagere bliver det, og jo stærkere vibration når du trækker tandbørstehovedet op, så er det problemet med mellemrummet mellem magneterne.Der er en skrue bag den røde spole.Når du har fjernet skruen, skal du trække den røde spole ned for at efterlade tilstrækkelig plads mellem den og magneten.Spænd derefter skruen for at fastgøre den og saml tandbørsten igen.

4


Indlægstid: Feb-05-2023