Hvad er de bedste elektriske tandbørster til børn i 2022?

Selvom børn måske ikke elsker at børste deres tænder, er det utroligt vigtigt at hjælpe dem med at opbygge gode mundhygiejnevaner tidligt - også selvom mælketænderne en dag vil blive givet til tandfeen.Elektriske tandbørster gør ikke kun børstning nemmere og mere grundig for voksne, men mindre, enklere versioner kan hjælpe børn med at børste bedre.For at finde den bedste elektriske tandbørste til børn, havde vi to børn - en 6-årig og en 9-årig - bruge tre af de mest populære modeller rettet mod yngre børster.Vi så dem børste, hjalp dem med at børste og lyttede til deres feedback om, hvad de kunne lide og ikke kunne lide i en periode på tre måneder.Til sidst fandt vi én klar favorit og fik en bedre forståelse af fordele og ulemper ved konkurrencen.
 
U1 Sonic Child elektrisk tandbørste
1 .Hjælper børn med at børste til den tandlægeanbefalede tid
U1 hjælper børn med at børste i de anbefalede to minutter og dække alle områder af deres mund med en 2-minutters timer og en 30-sekunders pacer.Det er en nem måde at konsekvent coache dine børn, så de kan opbygge sunde vaner.
 
2.Giver en dyb rengøring, selv når børn lærer
Vid, at dit barn får det bedst mulige rent, selv når deres teknik er under udvikling.U1-teknologien bruger en blid pulserende handling til at rense dybt mellem tænderne og langs tandkødskanten, hvilket kompenserer for de små glidninger, der sker, når børn stadig lærer.
3.Beskytter voksende tænder
Unge tænder har brug for ekstra skånsom pleje, og derfor kommer u1 for Kids med et gummieret børstehoved.Det er mere sikkert og føles også bedre for små munde.
 
Specifikation af U1 børne sonisk elektrisk tandbørste:
1) Vibrationsfrekvens: 28.000-30.000 gange/min
2) Børstehoved: Bløde nanobørster i fødevarekvalitet, TPE i fødevarekvalitet på siden, TPE med børstehoved i fødevarekvalitet
3) Opladning: 800 mAh batteri, trådløs opladning på opladningsbasen, 12 timers opladning, 30 dages brug på fuld opladning
4) Farver: pink, blå
5) tilstande: rengøringstilstand, skånsom tilstand
6) Nem opladning: Når det er tid til at oplade tandbørsten, skal du blot placere den på opladningsbasen med eller uden den frostede stander.To looks, begge perfekte til at beundre din tandbørstes sprøde, moderne design.
2
1) vibrationsfrekvens: 1. gear er stærkt: 34000 gange/min, 2. gear er blidt: 28000 gange/min.
2)Børstehoved: fødevaregodkendt silikoneindpakning, DuPont-børster
3) Opladning: 2200mAh batteri, 3-4 timers opladning.Den kan bruges i 6 måneder, når den er fuldt opladet
4) Farver: pink, blå
5)tilstande: rengøringstilstand, skånsom tilstand
 
U2 Baby smart elektrisk tandbørste
Tandbørsten tilbyder to forskellige rengøringstilstande - en daglig rengøring og skånsom tilstand - for at personliggøre din oplevelse baseret på din tandlæges anbefaling.Skift mellem tilstande er nemt med en enkelt knap på børstehåndtaget, den samme knap fungerer også som tænd/sluk-knap.

Tandbørsten fortsætter også med at arbejde meget længere end de anbefalede to minutter, og selvom der er en længere stammende lyd og bevægelse ved slutningen af ​​den anbefalede tidsramme, ved børn muligvis ikke præcis, hvornår deres tid er gået.
 
Specifikation af U2 børns sonisk elektrisk tandbørste:
1) vibrationsfrekvens: 1. gear er stærkt: 34000 gange/min, 2. gear er blidt: 28000 gange/min.
2)Børstehoved: fødevaregodkendt silikoneindpakning, DuPont-børster
3) Opladning: 2200mAh batteri, 3-4 timers opladning.Den kan bruges i 6 måneder, når den er fuldt opladet
4) Farver: pink, blå
5)tilstande: rengøringstilstand, skånsom tilstand
3
A2 Elektrisk børnetandbørste
Hvis du leder efter en fantastisk elektrisk tandbørste til børn til en rimelig pris, var Philips Sonicare til børn langt vores favorit.Vores børnetestere foretrak dens følelse og håndtering - især børstehovedet - og vi kunne godt lide ekstra funktioner såsom flere tilstande og en dedikeret tænd/sluk-knap.
 
Også i modsætning til de andre testede tandbørster, kører denne på et standard AAA-batteri.
 
Tandbørsten tilbyder to børstetilstande: lav og høj.Det er utrolig nemt at skifte mellem tilstande, selvom du skal vælge tilstanden, før du tænder for tandbørsten - du kan ikke ændre tilstanden under din børstning, medmindre du holder tandbørsten på pause (hvilket du kan gøre i en kort periode uden at genstarte timeren ).
 
På grund af den mindre natur i størrelse og det faktum, at den kører på batteri, er MCOMB tandbørsten ekstremt nem at have med på rejsen.Tandbørsten kommer i en lukket plastikkasse med en flad bund, der fungerer som en base til at holde din tandbørste oprejst på din disk.
4
5
Brittany Zhang
Shenzhen Jidimei Technology Co., Ltd
Hjemmeside: https://mcomb.en.alibaba.com
Email: brittanyl1028@gmail.com
Mobil/Whatsapp: +86 18598052187
 

 

 

 


Posttid: Dec-02-2022